Real Madrid

Kraj šampionske generacije: Iz Reala odlaze barem tri velike zvijezde

Foto: Guliver Image/Getty Images

OČEKUJE se da će Real u sljedećem prijelaznom roku u potpunosti promijeniti momčad nakon što je ove sezone ostao bez naslova u Primeri i Ligi prvaka.

Madridski klub nije se uspio oporaviti od odlaska najboljeg igrača Cristiana Ronalda i trenera Zinedinea Zidanea, a od novih igrača istaknuo se tek 18-godišnji Brazilac Vinicius Junior.

Iako navijači Reala traže i odlazak predsjednika Florentina Pereza, to se neće dogoditi. Izgledno je da će Perez rasturiti momčad koja je četiri puta u pet godina osvojila naslov europskog prvaka i složiti potpuno novu momčad.

Bale i Marcelo odlaze

Sigurno iz kluba odlaze dvije velike zvijezde - Gareth Bale i Marcelo. Bale je s Marcom Asensiom nakon odlaska Ronalda trebao biti glavna napadačka snaga Reala, a pola godine kasnije je na klupi za rezerve i u svađi s navijačima koji traže njegov odlazak. Sljedeće sezone će se vjerojatno vratiti u Premierligu.

Marcelo je lošom formom izgubio mjesto u prvih 11 od Reguilona i ne planira više ostati u Realu, posebno jer ga u Juventus zove prijatelj Ronaldo.

Embed from Getty Images

Traži se zamjena Benzemi, Kroos nikad gori, Isco češće na tribinama nego na terenu

Tu nije kraj rasprodaji. Karim Benzema u lošoj je formi, Realu treba ubojitiji napadač, a Francuz ne planira biti rezerva. 

Toni Kroos je u najlošijoj formi otkako je 2014. godine stigao u Real i sve su glasnije priče da mu je ovo posljednja sezona u Madridu. Kao i Iscu koji je u višemjesečnom sukobu s trenerom Santiagom Solarijem. 

Embed from Getty Images

Izvjesno je da Vallejo i Mariano napuštaju klub, a dio španjolskih medija piše da je na odlasku i vratar Keylor Navas iako je nedavno produžio ugovor.

Pročitajte više