KRAMARIĆ I DRUŠTVO TRLJAJU RUKE Coutinha nema u najvažnijem dvoboju sezone

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEDAN od transfera ljeta mogao bi se dogoditi na relaciji Liverpool - Barcelona, a posljednje informacije ukazuju na to da bi do njega trebalo doći. Philippe Coutinho, kojeg želi Barcelona i spremna je ponuditi Redsima 120 milijuna eura, neće igrati u prvoj utakmici play-offa kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Hoffenheima 15. kolovoza u Njemačkoj.

Brazilac, koji želi napustiti engleski klub i otići u Barcelonu, propustio je i premijerni dvoboj s Watfordom u Premier ligi zbog navodne ozlijede leđa. No, Jurgen Klopp ga je izostavio sa spiska za Hoffenheim i time indirektno poručio da je odlazak bivšeg igrača Intera blizu uoči jedne od najvažnijih utakmica sezone.

Coutinho je u siječnju potpisao novi petogodišnji ugovor, u kojem ne postoji otkupna klauzula, ali ga Klopp ne želi prodati ni za velikih 120 milijuna eura, čime bi 25-godišnji ofenzivac postao drugi najskuplji nogometaš u povijesti.

Međutim, Lovren i društvo morat će bez najboljeg igrača kod Hoffenheima, koji će imati olakšan posao i pokušati iznenaditi velikana s Anfielda, a sigurno da Andrej Kramarić, Sandro Wagner, Serge Gnabry i ostatak momčadi imaju priliku eliminirati Liverpool, posebno bez Coutinha. 

Pročitajte više