toni kroos

Kroos je 20 minuta prije utakmice s Realom razgovarao o utakmici 2. Bundeslige

Foto: Guliver Image

REAL MADRID je sinoć na Anfieldu odigrao 0:0 s Liverpoolom i tako obranio prednost 3:1 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Zidaneova momčad rutinski se obranila na Anfieldu i ušla u polufinale Lige prvaka gdje će igrati s Chelseajem. Jedan od najzaslužnijih za Realov prolazak bio je Toni Kroos, koji je briljirao, pogotovo u prvoj utakmici u Madridu.

Marca je dan nakon Realova prolaska razgovarala s njegovim bratom Felixom koji igra u Eintrachtu iz Braunschweiga.

"On je nevjerojatno miran prije svake velike utakmice. Možete ga nazvati pet minuta prije finala Svjetskog prvenstva i on će vam se javiti na mobitel. Evo, sinoć smo 20 minuta prije utakmice s Liverpoolom razgovarali o utakmici između Osnabrücka i Regensburga u 2. Bundesligi koja je završila 0:1. Rekao sam mu da nam taj rezultat odgovara, a on mi je odgovorio da ga je iznenadila pobjeda Regensburga jer je Osnabrück jako tvrda ekipa", rekao je Felix.

Kroosova opuštenost bila je jedna o tema dokumentarca o njegovoj karijeri. 

"On nikad nije nervozan prije utakmice. Vidio sam ga kako priča sa suprugom pet minuta prije nego što će izaći iz svlačionice u tunel. Samo bi ubacio mobitel u ruksak i istrčao. Na poluvremenu bi mrtav-hladan uzeo mobitel, odgovorio na neke poruke i vratio se na travnjak. Nitko nema tako hladnu glavu", rekao je njegov osobni trener Jaime Benito.

Pročitajte više