WIMBLEDON

Kyrgios odbrusio novinaru: "To je bila šala. Tko ti je kriv što je ne razumiješ"

Foto: Screenshot

IAKO JE ispao u pojedinačnom turniru od Rafaela Nadala, zločesti dečko Nick Kyrgios još je u Wimbledonu.

Australac je sinoć izgubio meč 1. kola turnira mješovitih parova s Amerikankom Desirae Krawczyk, a poraz 7:6, 6:7, 5:7 mu je, kaže, teško pao.

"Puno teže nego porazi u singlu, da. Jako volim igrati parove i baš sam jako želio pobijediti. Poslao sam Desirae poruku prije Wimbledona i pitao je želi li igrati sa mnom parove. Nisam želio da to ispadne kao neki ulet, stvarno sam želio igrati", rekao je Kyrgios na press konferenciji nakon meča na koju je došao s Desirae.

Australac je i ove sezone privukao puno pažnje na Wimbledonu. U prva dva meča svađao se sa sucima, u susretu protiv Rafaela Nadala suca je izvrijeđao, a kasnije priznao da je Nadala želio pogoditi lopticom u prsa. Njegov meč s Krawczyk očekivano je napunio tribine.

"Uživao sam, bilo je užasno zabavno. Znao sam da neću biti nositelj u singlu i da bih mogao dobiti težak ždrijeb, što se i dogodilo. Zato sam želio igrati parove i biti ovdje oko terena što dulje, a i volim timsku igru. Uživanje je najvažnija stvar u ovom sportu, zato se njime i bavim. A tribine su bile pune zbog Desirae. Nabacivali su joj se pijani tipovi", rekao je Nick.

Novinari su ga pitali vidi li se u budućnosti isključivo kao igrač parova.

"Ne znam... Mogao bih, da. Ne uskoro, ali ako nastavim paralelno igrati košarku uz tenis, sigurno ću se ozlijediti pa neću imati izbora", odgovorio je Kyrgios, a onda je uslijedilo pitanje o tome što će raditi večeras nakon meča.

"Ništa posebno, idem se kući dobro odmoriti večeras...", govorio je Kyrgios kad ga je prekinula Krawczyk.

"Stvarno? Ajde, molim te, ne seri", rekla je kroz smijeh, na što je i Kyrgios prasnuo.

Australac je tijekom meča rekao Amerikanki da je ona najslabija karika u njihovom paru, a jednog novinara je zanimalo što je time želio reći.

"To se zove šala. Jesi li čuo ikad šalu u životu? To je šala, a ti je očito nisi shvatio. To nije moj problem", odbrusio je Kyrgios i dodao da će još par dana biti u Wimbledonu jer mu "još neki prijatelji igraju".

Pročitajte više