HNL

Legenda Dinama: Povratak Modrića? Bilo bi lijepo da odigra još jednu sezonu za Dinamo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/EPA

STJEPAN DEVERIĆ legendarni je nogometaš Dinama, nastupao je i za Hajduk, a nakon završetka karijere najpoznatiji je po tome što je bio jedan od prvih trenera Luke Modrića u Dinamu.

Već s 18 godina prepoznao je Modrića kao talenta, a onda ga je kasnije upravo Deverić i doveo u Zrinjski kako bi tamo napredovao. Danas je u razgovor za Sportklub komentirao činjenicu da Modrić s 37 godina igra na vrhunskoj razini.

"On je bio talentiran i svojim igrama se stalno nametao. Nitko neće reći: 'Ja ću biti proglašen najboljim na svijetu', ali se vidjelo da će biti pravi igrač. I na početku je maksimalno pokazivao sa svojim igrama i radom i trudom, on je stvarno maksimalni profesionalac i uvijek je dao maksimum od sebe, u kojem je god klubu igrao", rekao je Deverić o Modriću pa komentirao i mogućnost povratka u Dinamo prije kraja karijere:

"Ovisi o njegovim planovima, možda bi bilo lijepo i korisno i za Dinamo i za sve da se vrati i da odigra jednu sezonu. Teško je reći, ali bilo bi super za Dinamo, kad si već planira taj oproštaj."

Pročitajte više