Liga prvaka

Legenda Liverpoola: Nisu zamijenili Lovrena, a sad moraju dovesti skupog stopera

Foto: Getty Images

LEGENDA Liverpoola Jamie Carragher smatra da je Liverpool trebao dovesti stopera nakon što je prodao Dejana Lovrena, a taj propust došao je do izražaja nakon što je Virgil van Dijk pokidao prednje križne ligamente.

Carragher očekuje da će Liverpool u siječnju dovesti jednog stopera kako bi nadomjestio izostanak Nizozemca koji vjerojatno neće igrati do kraja sezone.

"Neka dovedu Upamecana"

"Naredno veliko pojačanje za Liverpool mora biti stoper. Dejan Lovren je napustio klub, a oni ga nisu zamijenili. Ostali su na tri stopera, a jedan od njih je Joel Matip koji je stalno ozlijeđen. Nema sumnje da Liverpool sada mora tražiti veliko ime. Novog igrača moraju planirati već za 1. siječnja. Ne za kraj siječnja", kazao je Carragher.

On je odmah dao prijedlog kojeg bi igrača Liverpool trebao dovesti. Istaknuo je jedno ime.

"Postoji mladi čovjek o kojem svi pričaju, a koji igra za Leipzig. To je Dayot Upamecano, priča se o njemu. On je manji od Van Dijka, možda nije toliko dobar u zračnim duelima, ali je ako je on taj kojeg su željeli, onda to trebaju ubrzati. Daj više novca i dovedi ga 1. siječnja", rekao je bivši stoper Liverpoola.

Pročitajte više