Legendarni Pape: Zenički trijumf nad Rumunjima mi je najdraži u karijeri!

IZBORNIK Bosne i Hercegovine Safet Sušić zvani Pape, bio je euforičan nakon preokreta koji su izveli njegovi nogometaši u dvoboju protiv Rumunjske.

BiH je pobijedila u Zenici s 2:1 nakon što su Rumunji u prvom poluvremenu poveli s 1:0. No, pogoci Vedada Ibiševića i Edina Džeke u nastavku vratili su Sušićevu momčad u igru za plasman na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. BiH je, s odigranom utakmicom manje, na četvrtom mjestu skupine D sa sedam bodova, jednim manje od Bjelorusa i Albanaca, te pet od vodećih Francuza.

"Ovo mi je najdraža pobjeda u karijeri. Dominirali smo kroz cijelu utakmicu i zasluženo slavili na kraju. Bilo bi nepravedno da nismo pobijedili" rekao je Sušić, iza kojeg je briljantna igračka karijera u Sarajevu, PSG-u i reprezentaciji Jugoslavije, puna velikih pobjeda.

"Inspirirali su nas navijači koji su dali snagu mojim nogometašima. Uvjeren sam da možemo barem do drugog mjesta u skupini, a vjerujemo da možemo i na sam vrh u zadnjoj utakmici koju ćemo igrati protiv Francuske u Parizu."

Pročitajte više