Liga za ostanak: Dinamo remizirao s Pulom, pobjede Zadra i Osijeka

U 31. KOLU Prve HNL Dinamo je s Pulom odigrao bez golova, Zadar je na svom terenu svladao Međimurje rezultatom 1:1, dok je Osijek razbio Kamen Ingrad 3:0.

 

 


U 17. minuti dosuđen je penal za Pulu kad je Cesar srušio Jerneića, ali Vasilj je obranio Bošcev udarac s bijele točke.

Do kraja utakmice igralo se bezidejno, bez pravih prilika i bez velike želje.

 

 


Kapetan Zadra Surać propustio je stopostotnu priliku u 6. minuti, bio je u idealnoj prilici za pogodak, ali nije bio dovoljno koncentriran.

Gudelj je u 22. minuti propustio veliku priliku, izbio je sam pred protivničkog vratara, ali nije dobro pucao i ostaje 0:0.

Do kraja prvog poluvremena obje su momčadi imale izjednačen broj prilika, ali bez učinka.

U 63. minuti dosuđen je jedanesterac kada je kapetan Zadrana Surać srušen u kaznenom prostoru, međutim golman domaćina Bulat obranio je udarac Gudelja.

U 68. minuti Barnjak je ipak uspio postići pogodak za Zadar.

U 89. minuti dosuđen je penal za Međimurje, ali izvođač Dujmović je promašio cijeli gol, lopta je otišla preko vratnice.

 

 


Osijek je poveo u 23. minuti golom Primorca. Domaćini su do kraja prvog poluvremena pokazali bolji nogomet, ali rezultat je nakon prvih 45 minuta ipak ostao 1:0.

Domaćini su u drugom poluvremenu potpuno nadigrali bezidejne goste, pa je tako Tadić u 59. minuti pogodio za 2:0, a u 74. minuti kasnije Primorac je bio strijelac za 3:0.

Pročitajte više