Lineker o Tottenhamu: Smjena Jola bio je vrlo loš potez, a nisu trebali prodati tri napadača

Bivša zvijezda londonskog Tottenhama i engleske reprezentacije smatra kako je uprava Spursa pogriješila kada je otpustila nizozemskog stručnjaka...

Bivši golgeter Tottenhama i engleske vrste Gary Lineker za Sunday Mirror je prokomentirao trenutno stanje u svom bivšem klubu.

"Mislim da je uprava napravila dvije velike pogreške. Prva je bila otpuštanje Martina Jola s mjesta menadžera, a druga se tiče prodaje trojice vrhunskih napadača. Prije godinu dana Tottenham je imao sjajan izbor u napadu. Tu su bili Defoe, Berbatov i Keane, i nije mi jasno da sada više nema niti jednog u klubu. S druge strane, pogledajte gdje je sada Tottenham, a gdje HSV kojeg je preuzeo Martin Jol. Mi smo na dnu, a oni na vrhu. Mislim da to dovoljno govori", izjavio je razočarani Lineker.

"Sve velike momčadi i njihove uprave podržavaju menadžera u kriznim razdobljima, stoga mislim da sada moramo dati šansu Ramosu, kada već nismo Jolu. Donekle mogu razumjeti prodaju Berbatova jer je imao sjajnu ponudu velikog kluba, ali ostali potezi nemaju logike. Novi napadač Pavljučenko će trebati vremena za prilagodbu, a uz to se i ozljedio, tako da ne vidim gdje će Tottenham pronaći napačku moć", zaključio je Lineker.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više