VIDEO Trener Dinama: Na dobrom smo putu

Foto: GNK Dinamo 

DINAMO je upisao treći poraz u skupini Lige prvaka, na Maksimiru je na kiši pred svega šest tisuća gledatelja slavila Sevilla pogotkom Nasrija. Dinamo je i dalje bez bodova, ostao je i bez udarca u okvir gola. No Bugarin na klupi vidi pomak i čestita igračima. 

"90 posto smo ispunili ono što smo taktički zamislili. Zahvalan sam svima koji su danas igrali. Pokazali smo previše respekta na početku. Gol smo primili nakon dvije greška, ali to je normalno kada vidite protiv koga smo igrali", rekao je Petev i dodao:

"Ovo je Liga prvaka, natjecanje poput Eura ili SP-a, i greške se kažnjavaju. Moramo vidjeti zašto griješimo. Pogriješili smo u presingu i postavljanju. No, na dobrom smo putu i mislim da ćemo u budućnosti spriječiti greške. Veseli me što smo bolje odigrali drugo poluvrijeme. Mogli smo zabiti, a nismo ni primili pogodak. Čestitke igračima" 

Petev tvrdi da je želio usporiti Sevillu i ograničiti im prostor.

"Koštale su nas individualne greške. Najavio sam da ćemo imati šanse i imali smo ih, ali nismo zabili. Ovo nam je pokazatelj da moramo raditi puno više"

Bugarin je kazao da ga Soudani i Fernandes u napadu nisu razočarali, a posebno je pohvalio 18-godišnjeg Bornu Sosu.

Zanimljivo je na Maksimiru bilo gledati Jorgea Sampaolija, energičnog Argentinca koji je uz out liniju pretrčao više od nekih igrača. Trener Seville na press konferenciji objašnjavao je kako troši kalorije.

Pratili smo i događaje u mix zoni. Dinamov kapetan zbog ozljede nije završio susret i Maksmir je napustio šepajući.

"Sutra idem na magnetsku rezonancu, nadam se samo da nisu ligamenti", kazao nam je Domagoj Antolić.

Vratar Dinama Domagoj Livaković bio je u nevjerici: "Ne razumijem zašto uvijek primimo neki čudan gol", komentirao je. 

Pročitajte više