Luka Modrić nije pretučen - na Sv. Duh je otišao na snimanje zbog Štrokovog oštrog starta

ZAGREBOM se jutros pronio glas kako je, sada možemo slobodno reći bivši Dinamov nogometaš, Luka Modrić pretučen tijekom noći Dinamovog šampionskog slavlja. Informaciju su nam demantirali iz zagrebačke bolnice Sveti Duh gdje je Modrić u nedjelju ujutro bio na preventivnom pregledu. S Modrićem se telefonski čuo izbornik Slaven Bilić koji je na gostovanju u emisiji "Nedjeljom u dva" potvrdio da je Luka u redu.

"Luka se smijao kada sam mu rekao što se priča. On je dobro, istina je da je bio jutros na snimanju u zagrebačkoj bolnici Sveti duh" - rekao je Bilić na početku svog gostovanja kod Stankovića.

Kako doznaje Index, Luka je u bolnici završio zbog udarca koji je dobio na posljednjoj prvenstvenoj utakmici u Maksimiru u duelu sa Hrvojem Štrokom. U bolnici Sveti Duh obavio je preventivni pregled, obzirom da se radi o delikatnom momentu, neposredno nakon potpisivanja ugovora s londonskim Tottenhamom.

Suze za Modrićem!

Luka Modrić jučer je iz Maksimira ispraćen ovacijama, a vjerujemo kako nitko od 20.000 navijača koji su se našli na stadionu nije ostao ravnodušan. Bad Blue Boysi još pola sata nakon utakmice skandirali su najboljem Dinamovom nogometašu u posljednjih nekoliko godina.

"Ovo što sam danas doživio na Maksimiru je nešto neopisivo. Jedva sam uspio zadržati suze. Kada sam vidio sestru kako plače... Osjećaji su se pomiješali. Hvala navijačima na svemu što su napravili za mene, najbolji su na svijetu! Kada pogledam unatrag, drago mi je što nisam otišao na zimu. U početku je bilo zaista teško prihvatiti takvu odluku, bilo mi je žao što se transfer nije ostvario. Sada, ne žalim niti jednog momenta. Ne samo da je vrijedilo ovakvog oproštaja, nego bi bila životna greška da sam ovo propustio." - rekao nam je Modrić nakon utakmice.

H.A.
Foto: K.H.

Pročitajte više