"Gadovi i bando, ne znate što činite! Luka je mučenik! Neka vam bog oprosti..."

Foto: Index

ZDRAVKO Mamić je u dugom monologu na današnjoj izvanrednoj presici u Sheratonu napao novinare koji su kritizirali Luku Modrića zbog sramotnog iskaza na Mamićevu suđenju u Osijeku. Realova zvijezda tad je rekla da se ničega ne sjeća, uključujući ni debija za reprezentaciju.

"Modrić ima jako dobro pamćenje. Bio je u progonstvu i na kućnog pragu su mu zaklali djeda. Gadovi i bando! Bando! Ne znate što činite što tako blatite Modrića. Neka vam bog oprosti. Nedvojbeno je da je govorio istinu i u Uskoku i na suđenju. Osim jedne male rečenice koje ste se svi vi uhvatili", vikao je Mamić.

"Luka je bio izbjeglica. Ja sam ga hranio, ja sam ga oblačio i ulagao u njegov razvoj iz milosti. Jer me pokojni Tome Bašić molio. Tko je mogao znati da će Modrić koji je tada imao 14 godina, biti ovo što je danas? Pa da to znam, bio bih čarobnjak!", rekao je Zdravko.

"Zašto se manipulira? Zašto se tog mučenika, od tog čovjeka koji je triput prvak Europe i koji je najsvetije dijete na svijetu? Zašto smo tako prokleti? Zašto smo tako zločesti? Vi ćete izvesti da ga ja branim, da ga brani kriminalac, jel da?" kazao je Dinamov "savjetnik".

Pročitajte više