Mandžukić seli u Premierligu, ali ne kod Bilića?

Foto: Hina

KONKURENCIJA u napadu Juventusa dolascima Gonzala Higuaína i Marka Pjace postala je jedna od najjačih u Europi, što baš i ne ide previše u prilog hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću.

Nameće se pretpostavka kako će udarni Juveov argentinski napad Dybala-Higuaín biti teško dodirljiv u nadolazećoj sezoni Stare dame, a Mandžo je u više navrata tijekom svoje karijere dokazao kako ne trpi čekanje prilike s klupe za pričuve.

Cijelu situaciju iz Italije pomno prati, dosad pretihi u ljetnom prijelaznom roku, Arsenalov menadžer Arsene Wenger. Arsenalu hitno treba još jedan napadač jer bitku na četiri fronta neće moći pratiti isključivo korištenjem usluga Francuza Girouda, dok je Welbeck ponovno van stroja zbog ozljede koljena.

Žele ga i navijači Arsenala

Mandžin stil igre sigurno bi odgovarao nemilosrdnom otočkom stilu, a u prilog mu ide i nedavna anketa provedena među navijačima Topnika, od kojih je čak 59 posto podržalo dolazak našeg napadača, pogotovo iz razloga što bi hrvatski napadač vjerojatno bio dostupan za ne više od 20 milijuna eura, što je za klub iz Londona prava sitnica.

Za Mandžukića je zainteresiran i Slaven Bilić, no navodno Juventusov napadač ne želi u West Ham koji ne igra u najjačem europskom natjecanju.

Pročitajte više