hrvatski nogometaši

Mandžukićev agent Talijanima: Postoji samo jedna liga za Marija. Sad je spreman

Foto: Epa

PRIJE godinu dana Mario Mandžukić je na stražnja vrata praktički otjeran iz Juventusa. Tadašnji trener Sarri na bivšeg hrvatskog reprezentativca nije računao, to mu je iz kola u kolo jasno davao do znanja, i Mandžukić je otišao u Al Duhail. Katarska avantura je trajala svega pola godine, Mandžukić je brzo shvatio da je tamošnji nogomet daleko od ozbiljnog i nakon svega pola godine raskinuo je ugovor. Od ljeta traži klub.

Tijekom ljetnog prijelaznog roka svašta se pisalo vezano za Mandžin transfer. Selili su ga u Tursku, Englesku, Španjolsku i Italiju. Ipak, hrvatski napadač i dalje nema klub, a u 35. godini smatra da može odraditi još koju sezonu na vrhunskom nivou.

Mandžukićev agent Ivan Cvjetković u intervjuu za talijanski Tuttosport pričao je o budućnosti svog klijenta i o ponudama koje im dolaze.

''Navijači Juvea i dalje mu šalju poruke"

''Otkako je otišao iz Juventusa Mario nije dao intervju jer ne želi govoriti što se dogodilo. Navijači Juventusa mu i dalje šalju poruke, a on uživa u tome. Postoji snažna veza između njega i navijača, a oni će ga vječno pamtiti kao borca koji nikad ne odustaje'', rekao je Cvjetković pa nastavio:

''Premiership je liga za njega"

''Mario se želi vratiti na teren. Trenira ozbiljno, kao što je uvijek to i činio. U Zagrebu je, tu trenira i posve je spreman. Čeka pravu ponudu, klub koji ga doista želi. Vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Bilo je ponuda koje je odbio jer nije bio siguran da ga taj klub stvarno želi. Također, bilo je dosta i lažnih vijesti. Pisalo se o interesima klubova koji ga nikad nisu kontaktirali'', kazao je Cvjetković i za kraj je poručio gdje bi volio vidjeti Mandžukića:

''Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, ali mislim da je on rođen da igra u Premiershipu. Šteta što nikad nije dobio pravu šansu. Sad je 200 posto spreman.''

Pročitajte više