TRANSFERI

Marca: PSG dogovorio dolazak najboljeg golmana Lige prvaka 2018.

Foto: Getty Images / Guliver Images

DOK se nekoliko dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka cijeli nogometni svijet pita što će se dogoditi s Neymarom, hoće li ostati u PSG-u ili otići u Barcelonu, Parižani su dogovorili jedan drugi transfer i tako riješili važno pitanje za ovu sezonu.

Keylor Navas, čovjek koji je Realom osvojio tri uzastopne Lige prvaka, dogovorio je sve s PSG-om, a Marca otkriva i koliko će zarađivati u glavnom gradu Francuske.

Kostarikanac će imati trogodišnji ugovor, a po sezoni će dobivati šest milijuna eura. PSG je tako osigurao zamjenu za Gianluigija Buffona, koji se ovog ljeta odlučio vratiti u Juventus. Odšteta će iznositi negdje oko 15 milijuna eura, kaže Marca.

Podsjetimo, osim što je bio ključni član Reala u pohodu na tri uzastopne Lige prvaka, Navas je osvojio nagradu za najboljeg golmana Lige prvaka u sezoni 2017./18. Unatoč velikim uspjesima i dobrim izvedbama, u Realu ga nikada nisu cijenili. U nekoliko navrata su ga pokušali zamijeniti, a to su napokon uspjeli prošle sezone kada su kupili Thibauta Courtoisa iz Chelseaja.

 

Pročitajte više