Marca: Ronaldo je odbio trenirati sa zamjenama. Šokirao je suigrače

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO je propustio današnji trening Portugala na kojem su vježbe odrađivali igrači koji jučer protiv Švicarske nisu bili u početnoj postavi. Umjesto toga, Portugalac je inzistirao na tome da odmah krene s vježbama u teretani, baš kao i svi ostali prvotimci.

Podsjetimo, Portugal je jučer sa 6:1 razmontirao Švicarsku u osmini finala, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao s klupe. Umjesto njega je susret u vrhu napada započeo 21-godišnji napadač Benfice Goncalo Ramos, koji je zabio tri gola i namjestio jedan.

Suigrači su šokirani

Kako piše Marca, Ronaldu se nije svidjelo što je dobio tek nešto manje od 20 minuta u toj utakmici pa je zbog toga protestirao odmah nakon utakmice, kada je prvi napustio teren i umjesto da slavi sa suigračima, otišao u svlačionicu.

Isti medij navodi kako su Ronaldovi suigrači bili šokirani kad su vidjeli da se Portugalac oglušio na već uhodan program treninga i odlučio trenirati s prvom momčadi. Zasad nije poznato kako je na to reagirao izbornik Fernando Santos ni kako će se to odraziti na šanse da Ronaldo u četvrtfinalu protiv Maroka krene u prvih 11.

Pročitajte više