MESIĆ PRIMIO IZASLANSTVO ORGANIZACIJSKOG ODBORA MEĐUNARODNOG KONJIČKOG TURNIRA

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Organizacijskog odbora Međunarodnog konjičkog turnira Grand prix Kutjevo Open 2004., koje mu je zahvalilo na pokroviteljstvu. L

Izaslanstvo je izvijestilo predsjednika Mesića o tijeku priprema za turnir koji se održava po četvrti put i čije je otvorenje predviđeno 11. srpnja. Na ovogodišnjem turniru nastupit će jahači iz Francuske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Mađarske, Slovačke i Hrvatske.

U izaslanstvu su bili načelnik Općine Kutjevo i predsjednik Organizacijskog odbora Ante Pavković, upravitelj Kutjevačkog podruma i zamjenik predsjednika Organizacijskog odbora Ivica Perak, član Poglavarstva Općine Kutjevo za društvene djelatnosti Velimir Ketović, predsjednik Općinskog vijeća Općine Kutjevo Nediljko Nenadić, predstavnik "Kutjevačkog podruma" i Kutjeva d. d., generalnog sponzora natjecanja Maxim Moralić i pomoćnik direktora za komercijalne poslove Božjakovina d. d., predstavnik Kutjevačkog podruma i Kutjeva d. d. generalnog sponzora natjecanja Zdravko Lemić.

Uz predsjednika Mesića bila je savjetnica Predsjednika za kulturu i sport Maja Kocijan.

(Hina) xpp ydl

Pročitajte više