Micah Richards ipak spreman za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela

ENGLESKI izbornik Steve McClaren objavio je kako će mladi branič Manchester Cityja, Micah Richards ipak biti spreman za nastup u utakmici protiv Izraela.

Iako je Richards propustio jučerašnji trening na Wembleyju, McClaren je potvrdio kako će Richards, koji je u reprezentaciju uvršten kao zamjena za ozlijeđenog Garyja Nevillea, danas odraditi trening se ostatkom reprezentacije.

Utakmicu će ipak propustiti Jonathan Woodgate koji se nije uspio oporaviti od ozljede koljena. "Nažalost, Jonathan se morao vratiti u klub kako bi nastavio s oporavkom. Ali i bez njega imamo 23 igrača, što je više nego dovoljno da pokrijemo sve pozicije. Puno smo razgovarali o ovoj utakmici, a sad moramo i na terenu pokazati što znamo. Imamo još osam utakmica i moramo se kvalificirati", govori izbornik McClaren.

Iako McClaren ima problema s ozljedama nekih ključnih igrača kao što su Gary Neville i Ashley Cole, i dalje očekuje da će njegova momčad pokazati dobru igru.

"Tu smo da pobijedimo, ali odlučni smo i pokazati dobar nogomet. Ako u tome uspijemo, imamo izvrsne šanse za pobjedu. Na ovoj je reprezentaciji uvijek pritisak, očekivanja su velika i svaka je utakmica važna. S nestrpljenjem sam ovo iščekivao još od poraza od Hrvatske. Ovo je utakmica u kojoj moramo pobijediti", kaže McClaren, prenosi Eurosport.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više