SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Mihajlović poludio u TV programu uživo: Reklamni blok može ići poslije k*rca

Foto: EPA

BOLOGNA trenera Siniše Mihajlovića u ponedjeljak je pobijedila Parmu 4:1 u drugom kolu Serie A, no Mihajlović je nakon velike pobjede bio nervozan zbog neuobičajenih stvari.

Već neko vrijeme srpski stručnjak nezadovoljan je tretmanom na Sky Sportsu, a nakon Parme mu se voditelj emisije ubacio u riječ želeći pustiti reklamni blok.

"Reklamni blok može ići poslije k*rca"

Mihajlovićevo izlaganje time je bilo prekinuto i to uživo.

"Reklamni blok može ići poslije kurca. Ne mogu ja čekati da se završe reklame pa da pričam. To ne funkcionira tako. Pustite me da završim, neka moj intervju ide na SkySports24", ispalio je bivši srpski izbornik i dodao da odlazi jer mu se ne da čekati nastavak programa kako bi rekao što još ima.

Nisu ga poslušali.

"Prisiljen sam intervenirati jer sada imamo prilični dugu reklamnu pauzu", ubacio mu se voditelj Alessandro Bonan.

U ratu s talijanskim novinarima

Prije nekoliko mjeseci Mihajlović je udario po Skyju jer je smatrao kako komentatori prenose Bolognin meč protiv Intera kao da je riječ o klupskoj televiziji milanskog kluba.

Ranije je kritizirao novinare kada su procurile informacije o tome da je obolio leukemije jer je očekivao da će ga, ljudski, podržati. Međutim, vijest je procurila i sve se znalo prije njegove presice u kojoj je htio obznaniti da boluje od opake bolesti koju je kasnije prebolio.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više