TRANSFERI

Milan u jeku korona krize nudi bogatstvo kako bi spojio ubojiti balkanski tandem

Foto: EPA

MILAN je poslao Real Madridu ponudu od 35 milijuna eura za Luku Jovića kako bi srpskog nogometaša ujedinio s našim Antom Rebićem u vrhu napada.

Jović i Rebić bili su dio sjajnog Eintrachta koji je vodio Niko Kovač prije nego što je postao trenerom Bayerna, a sada bi ponovno mogli zaigrati u istoj ekipi.

Duo od 60 milijuna eura

Rebić je trenutno na dvogodišnjoj posudbi u Milanu, ali uprava Milana radi kako bi godinu prije isteka posudbe otkupila ugovor hrvatskog napadača od Eintrachta. 

U drugom smjeru bi trebao otići Andre Silva koji je na dvogodišnjoj posudbi u Eintrachtu, ali bi taj posao svejedno Milan mogao koštati oko 25 milijuna eura.

Kada se tome doda 35 milijuna eura koje su ponudili za Jovića, jasno je kako je Milan spreman uložiti 60 milijuna eura kako bi imao tandem koji je sjajno funkcionirao u Bundesligi. 

Ubojiti tandem

Jović je u dvije sezone u Frankfurtu zabio 36 golova, a Rebić je u samo mjesec dana prije prekida nogometa zabio čak sedam puta za Milan i začas se od nule popeo do samog vrha klupske ljestvice strijelaca.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Jović je prošlog ljeta prešao u Real za 60 milijuna eura odštete, ali nije se nametnuo i već je na popisu igrača kojih se Madriđani žele riješiti. Dođe li zaista u Milan, s Rebićem će ponovno činiti jedan od najubojitijih balkanskih napadačkih tandema koje smo posljednjih godina mogli gledati.

 

 

Pročitajte više