STIPE MIOČIĆ

Miočić dobio najljepšu čestitku za 37. rođendan: "Volimo te"

Foto: Instagram

STIPE MIOČIĆ danas slavi 37. rođendan. Najljepši poklon dobio je prekjučer kada je u Anaheimu nokautirao Daniela Cormiera i tako vratio pojas teškaškog prvaka protiv istog čovjeka koji mu ga je oduzeo prije 13 mjeseci, a najljepšu čestitku dobio je danas, od svoje supruge, Ryan Marie.

"Sretan rođendan mojoj Bubi. Sjedim ovdje večeras i divim ti se svemu što jesi. Sjećam se i dalje kako si urlao za svoju priliku i napad na UFC-ov naslov, a to si već odradio pet puta. Mi smo to odradili pet puta. Ne mogu vjerovati koliko si predan i uporan u svemu što radiš u životu. Nikada nešto ne odradiš do pola. Najbolji si otac, vjeran prijatelj, čovjek i najbolji ikada.

Tko te poznaje, voli te. Predanost koju dobivaš od svog tima i obitelji je zbog toga kakav si čovjek i zbog ljubavi i zahvalnosti koju dijeliš svakome koga susrećeš. Trudiš se svakoga nasmijati i ljubazan si svakome na tvom putu. Uvijek ćeš se potruditi za svakoga, čak i za potpunog stranca. Inspiracija si meni i našoj curici koja je blagoslovljena što te može zvati tatom. Volimo te, sretan rođendan, dušo", napisala je u dugom Instagram postu.

Pročitajte više