Mirror: Bale ne želi čuti za smanjenje ugovora u Realu. Tražit će i zadnji cent

Foto: EPA-EFE

GARETH BALE je 2016. godine potpisao novi, nevjerojatni ugovor s Realom koji mu jamči 36 milijuna eura i koji traje do ljeta 2022. godine.

Bale je već godinama u lošim odnosima s Realom koji ga se dva prijelazna roka pokušavao riješiti, ali nije uspio. Velšanin je u Madridu igrao golf, trenirao je i nije igrao i nije mu smetalo što uopće nije u Zidaneovim planovima. Na utakmici reprezentacije Walesa slikao se sa zastavom na kojoj je pisalo "Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom."

Real ga je prošlog ljeta poslao na posudbu u Tottenham u nadi da će Bale proigrati i da će ga Tottenham možda otkupiti na kraju ove sezone. Bale je dobro počeo igrati tek u zadnja dva tjedna i najvjerojatnije je da ga Spursi neće otkupiti.

No, kako piše Daily Mirror, Tottenham bi ga uzeo na još jednu posudbu prema kojoj bi Bale do kraja ugovora s Realom bio u Londonu. Svi Realovi igrači pristali su na smanjenje ugovora, ali ne i Bale koji ne želi ni čuti za potpisivanje aneksa.

"Bale neće odustati od svojeg ugovora u Realu i tražit će svaki cent. Nema ništa protiv još jedne posudbe u Realu, ali uvjeti se neće mijenjati", piše Mirror.

Bale je u Real stigao upravo iz Tottenhama za 101 milijun eura. U 251 utakmici za Real zabio je 105 golova uz 68 asistencija, a svojim golovima Realu je donio dva naslova prvaka Europe.

No, u Madridu više nije dobrodošao jer su mu navijači jako zamjerili gore spomenuti odnos prema klubu i nogometu.

Pročitajte više