Mislili ste da ste vi imali loš dan? Paragvajac zabio dva autogola, a novozelandski golman skrivio tri

Foto: Screenshot

AKO STE mislili da ste imali loš dan, pogledajte sažetak utakmice 2. kola U-17 Svjetskog prvenstva između Paragvaja i Novog Zelanda koja se igrala u Indiji.

Prvo je novozelandski golman Reuben Clark koji je već u 2. minui primio gol iz slobodnog udarca iskosa s 25 metara. Izašao je dva metra s crte očekivajući centaršut, ali ga je lopta prevarila i odsjela mu iza leđa.

No, da se siroti Clark ne osjeća preloše pobrinuo se paragvajski stoper Alexis Duarte koji je u razmaku od 20. do 34. minute uspio zabiti dva autogola za senzacionalno vodstvo Novog Zelanda 2:1.

I sve do 75. minute činilo se da će se dogoditi iznenađenje, ali onda je Clark ponovno preuzeo glavnu ulogu i riješio susret u korist Paragvajaca. Prvo je izletio oči u oči s Vegom i onda doslovno pao na guzicu, a tri minute kasnije je očajno reagirao na niski ubačaj u peterac i istom igraču dopustio da zabije za preokret.

Nije mu to bilo dosta, pa je u 86. minuti promašio loptu koju je želio dodati, pa se valjao po podu za paragvajskim napadačem koji je, nasreću, pogodio stativu. Za utjehu, Clarke ništa nije mogao u sudačkoj nadoknadi kad je Armoa postavio konačnih 4:2.

Pročitajte više