Modrić će možda zaigrati u Rijeci: Osjećam se izvrsno

Foto: Getty Images / Guliver Image

LUKA MODRIĆ i Mateo Kovačić posljednji su se priključili pripremama reprezentacije u Rovinju. Desetka hrvatske reprezentacije otkrila je u kakvom je stanju deset dana uoči prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu.

"Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu," rekao je Luka pa rekao riječ, dvije o finalnoj utakmici Lige prvaka u Milanu:

"S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u toj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, iako je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan", ispričao je Modrić po dolasku na pripreme u Rovinj.


Identičan scenariji kao uoči SP-a u Brazilu

Isto je bilo i prije dvije godine kad se Modrić pojavio na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu po osvajanju svog prvog naslova u Ligi prvaka.

"Sad sam zreliji i iskusniji i osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama".

"U iduća dva dana odlučit ću u dogovoru s izbornikom hoću li zaigrati protiv San Marina"


Hrvatska će prvu utakmicu na Euru igrati 12. lipnja protiv Turske u Parizu, potom su na redu Češka i Španjolska.

"Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje. S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama", istaknuo je Modrić, koji je prema ranijem dogovoru trebao preskočiti utakmicu protiv San Marina 4. lipnja, ali...

"Dogovor je s izbornikom bio da neću nastupiti, no vidjet ćemo u ova dva dana kako ću se osjećati na treninzima pa ćemo odlučiti", zaključio je Luka Modrić.

 

Pročitajte više