Mourinha još boli petarda Barce: U toj utakmici nismo vidjeli loptu

IZLGEDA da niti portugalski trener Jose Mourinho, u svojoj prvoj trenerskoj sezoni kao strateg Real Madrida, neće uspjeti prekinuti vladavinu Barcelone u španjolskoj Primeri.

U ovom trenutku Barcelona ima veliki plus od sedam bodova, a svima je još u pamćenju rezultat i način kojim je Barcelona pobijedila Real na Camp Nouu u njihovom prvom duelu ove sezone. Bilo je tada čak 5:0 za Barcu. Niti Jose Mourinho ne želi da se taj poraz zaboravi, makar bi vjerojatno većina trenera rekla drugačije, te se okrenula budućnosti.

"Bila je to utakmica u kojoj nismo, zapravo, vidjeli loptu. Točnije, vidjeli smo, ali ne u svom posjedu. Primili smo pet pogodaka, a da je utakmica trajala još desetak minuta primili bismo još jedan ili dva, ili tko zna koliko",  prisjeća se Mourinho i dodaje:

"Nikako ne želim da moji igrači zaborave tu utakmicu. Hoću da pamtimo svaki detalj i da svaki od njih popravimo."

Mourinho se sjetio prošle sezone i utakmice Barcelona - Inter (2:0) u prvom dijelu natjecanja.

"Bilo je slilčno, primili smo dva gola, a trebali smo četiri ili pet. No, kada smo s njima igrali u polufinalu sve smo ispravili. I tada je Barcelona uvidjela koliko smo jaki i opasni. Prošli smo dalje i postali prvaci. I nismo zaboravili prvi poraz nego smo na njemu gradili uzvrat koji je uspio."

Pročitajte više