manchester united - liverpool 1:1

Mourinho: Kloppu se nije svidio meni. On voli meso, a dobio je ribu

Screenshot: Twitter

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 1:1 u devetom kolu Premier League. Domaćin najvećeg engleskog derbija poveo je u 36. minuti golom Marcusa Rashforda, a u 85. minuti izjednačio je Adam Lallana.

Jürgen Klopp komentirao je nakon utakmice da "United nije bio bolji od Liverpoola, ali je radio što je htio na terenu" i to je detektirao kao problem.

"Uvijek igramo protiv zida. Moramo biti bolji, ali tako to ide. Ne mislim da United može igrati ovako ako protivnik nema veliki posjed lopte. Igramo često protiv momčadi kakva je United danas bio. Možda možemo bolje. Bod je sasvim ok. Idemo dalje", rekao je njemački trener.

Jose Mourinho u svom je stilu u svojstvu stručnog komentatora na televiziji Sky Sport prokomentirao Kloppovu izjavu.

"Kloppu se nije svidio meni. On voli meso, a dobio je ribu. United, sa svim svojim limitima u ovom trenutku, igrao je s petoricom u obrani, bili su čvrsti i nisu dali šansu Liverpoolu u tranziciji. Kloppu se taj meni nije svidio", kazao je Portugalac pa dodao:

"Liverpoolu nedostaje kvalitete za igru protiv momčadi koje se brane u niskom bloku. Imaju fantastičan broj pobjeda, ali su limitirani protiv ekipa koje se brane nisko, dok s druge strane razbijaju ekipe koje igraju kako im odgovara. Jürgen je očito bio frustriran, bila je to sjajna šansa za njegovu ekipu, ali na Old Traffordu - posebnom mjestu za pobijediti - Klopp još nije pobijedio", završio je bivši trener Uniteda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više