MOURINHO POKLOPIO TUDORA "Prije ću ja zamijeniti tebe, nego što ćeš ti meni uzeti Mikrofonku"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OMRAŽEN je među navijačima Uniteda jer njegov estetski neprihvatljiv stil, te zadaću kostolomca i policajca koju ispunjava protiv suparničkih zvjiezda, smatraju nedostojnom "Unitedovog načina igre".

Borbenog Marouanea Fellainija (29) navijači na Old Traffordu nikako nisu prihvatili još otkako je prije četiri godine došao za 35 milijuna eura iz Evertona zajedno s trenerom Davidom Moyesom.
 
Nije pomoglo ni što je pri tome, uz nedvojbene greške, odigrao i neke vrhunske partije i to u velikim utakmicama. Primjerice, od četvrtfinala do finala Europa Lige istaknuo se ključnim golom i asistencijama za konačni trijumf Uniteda.

Mourinho na sredini igra s Pogbom i Herrerom, a sada dovodi Nemanju Matića, pa je jasno da Fellaini, koji je ionako bio rezerva, sada neminovno ide prema još skromnijoj minutaži.
 
Zato je po njega krenuo Galatsaray. Guardian piše da se danas ili najkasnije sutra u Manchesteru očekuje najviše izaslanstvo turskog velikana, predvođeno predsjednikom Dursunom Ozbekom.
 
On će voditi pregovore s Unitedom, a ako klub prihvati ponudu, onda i s Fellainijem, kojem daju ugovor na četiri godine i najvišu plaću.
 
Međutim, Jose Mourinho poručuje kako nema šanse da će se odreći igrača s mikrofonkom: "Galatasary mora znati da će lakše dobiti mene nego Marouanea. Previše mi je važan. Nema šanse da ću ga pustiti."

Pročitajte više