LIGE PETICE

Mundo Deportivo: Ništa od Neymara, Barcelona je stvorila zamjenu

Foto: EPA

NEYMAR je ovog ljeta bio glavna tema prijelaznog roka zbog spekulacija oko povratka u Barcelonu, ali je na kraju usprkos svemu ostao u PSG-u. Parižani su odbili ponude Real Madrida i Barcelone kako bi zadržali sjajnog Brazilca i još jednom pokušali jurnuti na Ligu prvaka. 

Barcelona je imala namjeru vratiti Neymara nakon što je Brazilac pokazao želju da napusti PSG. Neymar je navodno rekao kako je shvatio da je prije dvije godine napravio pogrešku napuštanjem katalonskog kluba, ali na kraju nije uspio organizirati svoj povratak u Kataloniju.

Nova opcija

Iz Barcelone su priznali da će Neymara vjerojatno pokušati dovesti i sljedećeg ljeta ako PSG bude nešto otvoreniji za pregovore. Ipak, sada se čini da za tim transferom možda neće biti potrebe. 

Ugledni Mundo Deportivo objavio je danas da u Barceloni već sada ozbiljno razmišljaju o odustajanju od Neymara. Neočekivano je u prvu momčad ušao 16-godišnji Ansu Fati koji je oduševio svojim igrama i, čini se, natjerao čelnike Barcelone da razmisle o tome treba li im Neymar uopće.

U prilog Fatiju ide i činjenica da je Neymar iznevjerio sve u klubu kada je prije dvije godine otišao u PSG, a ubrzo nakon toga tužio je Barcelonu jer mu nije isplaćen novac za lojalnost u iznosu od 26 milijuna eura. Kada se trebao vratiti, povukao je tužbu, a kad do transfera nije došlo, ponovno ju je aktivirao.

Pročitajte više