Napoli na drugom mjestu, Jurićeva momčad primila pet komada kod zadnje momčadi lige

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAPOLI je slavio s 3-1 na gostovanju kod Chieva, dok je Genoa našeg trenera Ivana Jurića doživjela težak 5:0 poraz kod posljednjeplasirane Pescare, kojoj je ovo tek druga pobjeda u ovoj sezoni. 
Napoli su do pobjede u Veroni doveli Insigne (31), Hamšik (38) i Zielinski (58), a jedini strijelac za Chievo bio je Meggiorini (72). Hrvatski nogometaši Marko Rog i Ivan Strinić ostali su na klupi za pričuve.
 

 
A, hrvatski trener Ivan Jurić osramotio se kod Pescare, koja je razbila Genovu te preko Orban (autogol u 5), Caprarija (19. i 81), Benalija (31), te Cerrija (84) stigla do povijesne pobjede u Serie A.
 

 
Udinese je u srazu sa Sassuolom na svom travnjaku doživio i 12. poraz ukupno u ovoj sezoni, iako je Fofana već u 7. minuti doveo domaću momčad u vodstvo. No, Sassuolo je s dva pogotka Defrela u 70. i 79. minuti došao do preokreta i tri boda koja su ga gurnula ispred momčadi iz Udina. Stipe Perica je igrao za Udinese od 60. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi.
 

 
Sampdoria nije uspjela na domaćem terenu svladati Cagliari. Gosti su poveli u 6. minuti preko Isle, a u 22. je Quagliarella postavio konačnih 1-1.
 
Juventus je vodeći s 63 boda, Napoli je drugi s 54, a Roma treća s 53, ali uz utakmicu manje. Inter i Atalanta su sa 48 bodova na četvrtom i petom mjestu. Na začelju, gotovo bez mogućnosti da izbjegnu selidbu u Serie B, su Palermo (14), Crotone (13) i Pescara (12).

 

Pročitajte više