NAVIJAČI OČAJNI "Pjaca se ozlijedio zbog gladnika u loži"

Foto: Screenshot

TEŠKA ozljeda Marka Pjace u porazu reprezentacije kod Estonije (3:0) teško je pala hrvatskim navijačima i pristalicama Juventusa. Sjajni 21-godišnji Zagrepčanin dočekat će rođendan 6. svibnja izvan terena, a prve prognoze govore kako su mu pukli prednji križni ligamenti koljena te da će pauzirati najmanje šest mjeseci.

> JAKO LOŠE VIJESTI Pjaci pukli ligamenti, vraća se tek za pola godine

Ako se ne dogodi čudo, sezona za nogometaša talijanskog prvaka je završena, a Hrvatska neće moći računati na njega u jako važnom dvoboju kod Islanda 11. lipnja, u 7. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

> TALIJANI LUDI ZBOG PJACE "Juveova zvijezda opet nokautirana na bezveznoj utakmici Hrvatske"

S druge strane, klub iz Torina često nakon reprezentativnih pauza dobiva igrače ozlijeđene, pa tako Juve cijelu sezonu muku muči s takvih situacijama, u kojoj je, između ostalih, nedavno bio i Paulo Dybala. Jednaku nesreću ima i cijela Seria A koja je samo ovog puta ostala bez nekoliko nogometaša zbog reprezentacija.

Naravno, talijanski i hrvatski navijači odmah su putem društvenih mreža i portala pružili podršku Pjaci te mu zaželjeli brz oporavak. No nisu izostale ni osude na račun HNS-a zbog utakmice protiv Estonije na katastrofalnom terenu.

"Treba vidjeti ima li Aljaska nogometnu momčad, pa da osjete i led. Marku želim da se što prije oporavi, a ostalo nema smisla komentirati".

"HNS budale, eto vam prijateljska kad su igrači u punoj završnici sezone. Marku brz oporavak".
 
"Jebote, nije mi jasno da tako utreniran igrač sam može pokidati križne ligamente bez da ga je itko dotaknuo".
"Marko, ne daj se! Operacija, pa rehabilitacija, a pred ove Šukerove prijateljske ubuduće javi da si ozlijeđen".
 
"Bravo, Čačiću! Što si napravio od Marka? Uništio si mu sezonu, a možda i ugovor".
 
"Pjaci pauza pola godine. Zbog koga? Sve zbog gladnih idiota u loži".
 
I dok su hrvatski navijači bijesni na Davora Šukera i Antu Čačića, talijanski očajavaju jer znaju da će sada Juventusu biti još teže do kraja sezone kada ne može računati na igrača kao što je Pjaca.
 
"Loše vijesti. Ovo je samo dokaz da reprezentacije uništavaju nogomet. Brz oporavak".
 
"Nevjerojatno, izgubili smo igrača zbog prijateljske utakmice. I sve da se uspije vratiti do kraja sezone, bit će kasno. Naprijed Marko!". 
"Igrač od 22 godine već sada riskira karijeru. Forza Marko".
 
"Ne želim biti pesimist, ali ono 'vrati se bolji nego prije"... ne sjećam se da se ikada neki igrač vratio još bolji. No nadam se da će nas Marko demantirati". 
 
"Uoči završetka sezone igrati za reprezentaciju je smiješno. Brzo oporavak".
 
"Ako se ne oporavi do ljeta, morat ćemo kupiti još jednog igrača. Ne mogu vjerovati. Budi jak, Marko". 
 

#pjaca Tweets

Pročitajte više