Navijači Rijeke na Fejsu: Bravo Bel! Čekao je i dočekao

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je golom Frana Brodića s 11 metara u 95. minuti pobijedio Rijeku u derbiju 24. kola SuperSport HNL-a. Rijeka je ostala prva i ima 50 bodova. Drugi Hajduk ima 49, dok je Dinamo sada treći s 47 bodova uz utakmicu manje. Utakmicu su na Fejsu ispod objave njihovog kluba o rezultatu komentirali navijači Rijeke. Prenosimo neke od komentara koji su naišli na najveću podršku ostalih komentatora.

"Bravo Bel, čekao je i dočekao!" komentar je s najviše lajkova, a odnosi se na suca Darija Bela za kojeg Riječani očito smatraju da nije odradio dobar posao na ovom derbiju. "Šteta. Imam dojam da je Bel jedva čekao, ali ni mi nismo bili pravi. Još smo prvi, nema predaje!" ističe još jedan komentator.

"I dalje ovisimo sami o sebi.. Dakle glavu gore i idemo dalje... u nedjelju dobit i bit će sve ok", "Jebiga, ne treba se sad vadit na suđenje iako je sve jasno. Trebali smo sa više hrabrosti istrčat", "Dajte ljudi jedna izgubljena i odma prolom oblaka. Ovo je bitka 3 kluba za osvajanje prvenstva što kao da ćemo proć laganini kroz drugu dio sezone? Malo na zemlju i ne kakatt previše. Ima još tekmi na kojima moramo skupit bodove i ako bude bit će", još su neki od komentara.

Pročitajte više