NBA - BRYANT MORA NA SUĐENJE

Nakon što je završeno davanje iskaza sudac Frederick Gannett je na sudu u Eaglu (Colorado) odlučio kako će zvijezdi NBA lige Kobe Brynatu ipak biti suđeno za silovanje 19godišnje djevojke.

U Eaglu je proteklih dana održano saslušanje na kojem je Bryantova obrana pokušala odbaciti sve optužbe i dokazati kako košarkaš Los Angeles Lakersa nije silovao djevojku u hotelu u Lodge and Spa.

Na prvom saslušanju, koje je trajalo više od šest sati Bryantova obrana je tvrdila kako ima dokaze o njegovoj nedužnosti. Odvjetnica Pamela Mackey je tvrdila kako su u donjem rublju navodne žrtve pronađene dlačice, te sperma koja nije Brynatova. Izjavu odvjetnice je potvrdio i policajac, koji je ispitao košarkaša i djevojku. Na drugom saslušanju obrana je i dalje tvrdila kako igrač Los Angeles Lakersa nije kriv, dok je tužitelj Greg Crittenden tvrdio suprotno. Bryant je priznao seksualni odnos s djevojkom tvrdivši kako je ona dobrovoljno pristala na odlazak u postelju. Nakon što je saslušao obje strane sudac je odlučio kako se suđenje ipak mora održati.

Ukoliko bude proglašen krivim, Bryanta, koji je otac 10-mjesečne curice očekuje zatvor u rasponu od tri godine do doživotne kazne. Bryanta prvi izlazak na sud očekuje 10. studenoga.

Pročitajte više