NBA

NBA zvijezdi je od korone umrlo osam članova obitelji. Kao uspomenu čuva komad torte

Foto: Instagram

NBA ZVIJEZDA Karl-Anthony Towns trenutno nastupa za Minnesota Timberwolvese. Za svoju NBA momčad veže vrlo dobre nastupe usprkos tome što su iza njega dvije jako teške godine. U 2020. godini od posljedica zaraze koronavirusom Towns je izgubio majku i još sedam članova obitelji.

Koronavirusom mu je bio i zaražen otac, ali on se ipak uspio oporaviti. Majka je imala 58 godina kada je preminula od komplikacija uzrokovanih virusom. 

"Temperatura joj nije padala, pogoršao joj se kašalj i stanje s plućima, raspadala se sve više iz dana u dan. Jednog dana činilo se da je krenulo nabolje, bila je dobro raspoložena i razgovarali smo, ali odjedanput se stanje naglo pogoršalo, mučila se s disanjem... Pokušavao sam je ohrabriti, biti pozitivan, govorio sam joj svakog dana koliko je volim, a ona je meni govorila stvari koje ne želim čuti. Ne mogu opisati koliko je teško mojoj obitelji", rekao je tada Towns koji je bio jako vezan za majku. 

Otkrio je detalj o torti

U njenu čast on još uvijek čuva smrznuti komad torte koju mu je napravila za 25. rođendan. Posebna rođendanska torta bila je posljednji poklon od majke prije njene smrti.

"Na svoj 26. rođendan sam zaboravio. Djevojka me podsjetila na njega i s njom sam ga proslavio", rekao je Towns za The Undefeated i potom ispričao nevjerojatnu priču:

"Razlog zbog kojeg sam zaboravio na rođendan (15. studenoga) je činjenica da moje majke više nema. Ona mi je uvijek rođendan činila posebnim danom. Znam da torta više nije dobra za jelo, ali to je jedan od posljednjih poklona koje mi je dala i to mi je čitav svijet. Rođendani mi više nisu posebni, samo je ona činila te dane posebnim. Ipak, moja djevojka se sad potrudila da me razveseli i hvala joj na tome", istaknuo je Towns.

Pročitajte više