"NEYMAR ĆE OSVOJITI ZLATNU LOPTU" Legendarni Brazilac vjeruje u sunarodnjaka

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEZABORAVNI Ricardo Kaka nedavno je završio bogatu karijeru u Orlandu. Brazilac je posljednji osvajač Zlatne lopte prije ere Cristiana Ronalda i Lionela Messija. S Portugalcem je igrao zajedno u Realu, a protiv Argentinca najčešće vodio bitke u Južnoj Americi. 
 
Legenda Milana svjesna je kako se polako bliži kraj vjerojatno najvećem rivalstvu u povijesti nogometa, te zna tko će nakon njih dvojice biti najbolji na svijetu. 
 
"Znate, nogomet nije znanost, pa je teško reći što nosi budućnost. Mnogo je tu stvari koje se moraju dogoditi i poklopiti. Ipak, uvjeren sam kako će nakon Ronalda i Messija Zlatnu loptu osvojiti Neymar", naglasio je Kaka.
On je 2007. godine proglašen najboljim na svijetu, a 2009. otišao je sa San Sira u Real za 67 milijuna eura, te je danas 14 najskuplji igrač ikad u nogometu. 
 
"Iako sam u Milanu proveo najbolje godine karijere, u Realu je bilo nevjerojatno iskustvo. Sazrio sam kao čovjek i rado se sjećam tog perioda", poručio je Kaka, koji je u 120 utakmica za španjolskog velikana zabio 29 golova i upisao 39 asistencija. 
 

 
Tijekom cijele karijere Kaka je upisao 654 nastupa i zabio 208 golova, te osvojio 10 trofeja, među kojima Svjetsko prvenstvo 2002. i Ligu prvaka 2007. godine. 
 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Europske lige, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Europske lige

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više