Olmo objasnio zašto voli Modrića: Nije to samo zato što sam igrao u Hrvatskoj

Foto: EPA

RB LEIPZIG sutra od 21 sat igra protiv Real Madrida u petom kolu Lige prvaka. Europski prvak u Njemačku stiže s četiri boda prednosti ispred domaćina. Realu odgovara i neodlučen ishod jer u posljednjem kolu dočekuje praktički otpisani Celtic. Leipzig će se sa Šahtarom boriti za prolazak skupine, a njihov Dani Olmo (24) u intervjuu za As najavio je sutrašnji ogled. Za njega će ovo biti prvi susret protiv Reala u karijeri.

Olmo se divi Modriću

Španjolci su ga pitali kojeg Realovog igrača najviše voli, a španjolski reprezentativac se kao malo tko javno nadivio hrvatskom kapetanu: "Ima ih puno, ali ja najviše volim Modrića. Ne samo zbog vremena koje sam proveo igrajući u Hrvatskoj, već i zbog toga koliko je on ogroman igrač, ali i toga koliko dobro radi i trenira u svojim godinama."

"Sviđa mi se sve oko njega. On mi je jedan od najdražih igrača. Dominira tempom utakmice, čini ga laganim, savršeno čita igru, kontrolira sva zbivanja... Ima impresivnu kvalitetu i nevjerojatan je u donošenju odluka. On sve radi kako treba."

"Gvardiol će biti jedan od najboljih na svijetu"

Španjolce je zanimalo što Olmo misli o Jošku Gvardiolu, hrvatskom defenzivcu i stoperu Leipziga: "Mislim da će on za kratko vrijeme biti jedan od najboljih svjetskih braniča. Bez ikakve sumnje", rekao je bivši Dinamov igrač te dodao kako su mu Španjolska, Argentina i Francuska najveći favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru.

Pročitajte više