Transferi

Otkriven Barcelonin plan za sljedeći prijelazni rok

Foto: Guliver Image/Getty Images

U BARCELONI je održan veliki sastanak na kojem je uprava kluba objasnila treneru kako nema novca za velike transfere u sljedećem prijelaznom roku.

Katalonski Mundo Deportivo je objavio kako je plan Barcelone u siječnju dovesti Erica Garciju iz Manchester Cityja i Memphisa Depaya iz Lyona. Njih dvojicu Barcelona može dovesti sljedećeg ljeta besplatno ili u siječnju uz manju odštetu.

Plan Barcelone je u sljedećih osam tjedana nastaviti svakodnevni kontakt s agentima Garcije i Depaya uvjeravajući ih da će njih dvojica imati bitnu ulogu u momčadi. Drugi korak je ponuditi im ugovore odmah 1. siječnja kada pravila to dozvoljavaju, a nakon toga stupiti u kontakt s njihovim klubovima.

U Barceloni se nadaju da će City i Lyon u siječnju odabrati prodati igrače umjesto da im u lipnju odu na Camp Nou bez ikakve odštete. 

Depay, 26-godišnji nizozemski ofenzivac, ove sezone je zabio pet golova uz tri asistencije na devet utakmica, a sedam godina mlađi Garcia je i dalje rezerva kod Pepa Guardiole u Cityju. Garcia je dobro upoznat s Barcelonom jer je prošao sve mlađe kategorije prije nego što ga je City doveo 2017. za milijun i 700 tisuća eura.
 

Pročitajte više