PADAO JE STO GODINA I DOBIO PENAL Pogledajte komičnu glumu koja je Lyonu donijela pobjedu

Foto: Twitter

NOGOMETAŠI Lyona sinoć su na gostovanju u Toulouseu savladali istoimenog domaćina rezultatom 1:2, a do vodstva su došli zahvaljujući jedanaestercu koji je izborio Mariano Diaz.
 
Igrala se 24. minuta utakmice kad se Diaz sjurio u kazneni prostor Toulousea. Pokušao je predriblati golmana domaće momčadi, no kad je shvatio da si je dao prejak for i da će lopta otići u gol aut, odlučio je pasti i tako pokušati iznuditi udarac s bijele točke.
 
Premda je bilo očito da prekršaja za najstrožu kaznu nije bilo i, iako je igrač Lyona padao cijelu vječnost, što na usporenoj snimci izgleda komično, sudac je dosudio jedanaesterac umjesto da je teatralnom Diazu pokazao žuti karton zbog simuliranja.
 
Nabil Fekir bio je siguran egzekutor i Lyon je poveo. Toulouse, koji se grčevito bori za opstanak do kraja utakmice pokušavao je izjednačiti, potpuno se otvorio pa je u sudačkoj nadoknadi primio još jedan gol. Tek u šestoj minuti sudačkog vremena domaći su s bijele točke preko Gradela uspjeli doći do počasnog pogotka.
 
S ova tri boda Lyon je ostao treći i drži poziciju koja vodi u Ligu prvaka, dok je Toulouse 17. s istim brojem bodova kao i 18. Lille koji je u zoni ispadanja.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više