Paraiba se vratio treninzima; Reja mora uigrati momčad bez osmorice reprezentativaca

TEČE i treći slobodni dan koji je Hajdukovcima dao talijanski strateg Edoardo Reja. Od sutra opet počinju naporni treninzi pa tako sve do nedjelje kada će opet dobiti kratak odmor. U međuvremenu je najavljeno šest treninga i jedna prijateljska utakmica, u četvrtak protiv Solina na obilježavanju 90. godišnjice tog kluba.

Brazilac Paraiba počeo s treninzima

S obzirom da se travnjak na glavnom stadionu obnavlja, priprema za nastavak sezone, svi će se treninzi u idućih desetak dana održavati na pomoćnom igralištu, od srijede će igrači i stručni stožer na stadionu imati i zajedničke ručkove i večere, objavili su na službenim stranicama kluba. Slobodni dan pak danas nisu imali igrač s manjom minutažom, poput Sačera, Jerteca, Čopa, Vukušića, Thiaguinha, Obšivača, dok je bitno napomenuti kako je s  treninzima počeo i Brazilac Paraiba.

Bez Andrića i Ibričića u Varaždinu

Ipak treba napomenuti kako treninzi ovaj tjedan neće biti od velike koristi za Reju, jer na raspolaganju neće imati čak osmoricu reprezentativaca (Subašić, Vejić, An. Sharbini, Pandža, Ibričić, Maloča, Ljubičić i Oremuš). Nema sumnje da će mu biti znatno teže uigrati momčad za predstojeći susret 7. kola 1. HNL u Varaždinu 13. rujna, gdje usput rečeno neće moći računati na Senijada Ibričića koji je zaradio tri žuta kartona

Hajdukovci u Mimohodu sjećanja

Dodajmo kako su počast na mimohodu sjećanja u Vodicama uslijed obilježavanja druge godišnjice kornatske tragedije odali i Hajdukovci. U mimohodu su bili nazočni kapetan Srđan Andrić, njegov zamjenik Josip Skoko, te u ime vodstva kluba Vilson Džoni. U sjećanje na stradale vatrogasce hajdukovci su položili vijenac pred spomenikom u parku.

Pročitajte više