Pato i Boateng spremni za London: Neka Redknappova družina ne slavi prerano

MILANOV napadač Alexandre Pato tvrdi da je potpuno spreman za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama koja u Londonu igra u srijedu.

Spursi su u prvoj utakmici na San Siru slavili s 1:0, ali Pato poručuje družini menadžera Harryja Redknappa da ne slave prerano plasman u četvrtfinale.

Brazilac je propustio subotnju pobjedu protiv Juventusa u Torinu 1-0 u Seriji A zbog groznice, ali će za dvoboj u srijedu biti spreman.

"Ozdravio sam i 100 posto sam spreman za utakmicu. Bilo je dobro što nisam igrao protiv Juventusa jer sam se uspio oporaviti. Bit ću na raspolaganju momčadi i nadam se da ću pomoći suigračima. Jedino što nas zanima je prolazak u četvrtfinale", poručio je Pato.

I Kevin-Prince Boateng najvjerojatnije će biti spreman za nastup u uzvratnoj utakmici osmine finala. Reprezentativac Gane je, naime, šepajući napustio travnjak u derbiju s Juventusom i postojala je bojazan da se neće stići oporaviti za londonsku utakmicu. Prema riječima Milanova potpredsjednika Adriana Gallianija razloga za brigu najvjerojatnije nema:

"Prema onome što sam čuo, Boatenga se može u srijedu očekivati na terenu."

Podsjetimo, Tottenham je u prvom ogledu ovih momčadi slavio 1:0 pobjedu golom Petera Croucha iz 80. minute. Upitan što misli o uzvratu Galliani je odgovorio:

"Kao što znate, budućnost ne mogu proricati, a u predviđanja se ne bih upuštao. Znam tek da ćemo igrati na prekrasnom stadionu i, kao i uvijek, očekujem zanimljivu utakmicu u Engleskoj."

Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo i Pippo Inzaghi tvore popis ozlijeđenih u momčadi "rossonera", koji u Ligi prvaka ne mogu računati niti na Antonija Cassana, Marka Van Bommela i Urbyja Emanuelsona. Ne mogu se osloniti niti na Gennara Gattusa, kažnjenog zbog koškanja s pomoćnim trenerom Spursa Joeom Jordanom.

Pročitajte više