Petrić: Uspjeh momčadi mi je puno važnji od pogodaka koje sam zabio

MLADEN PETRIĆ posljednjih tjedana igra svoj nogomet iz snova. Posljednja dva pogotka donijela su njegovoj momčadi Ligu UEFA-e.

> Petrićevi pogoci za Ligu Uefe

Sastav Uniree osjetio je brzinu, snagu i preciznost uzdanice Slavena Bilića u uzvratnoj utakmici 1. kola Kupa UEFA-e.

Nakon 0:0 u Hamburgu u Rumunjskoj je Petrić s dva neobranjiva udarca postavio konačnih 2:0 i potvrdio da mu je mjesto u udarnoj postavi lidera njemačkoga nogometnog prvenstva.

Hrvatski napadač, potpisnik pet posljednjih pogodaka za Bundesligaša iz Hamburga, nije se niti trudio sakriti oduševljenje postignućem svoje momčadi.

"Izuzetno sam zadovoljan što smo izborili nastavak natjecanja. To je bio cilj koji svih 90 minuta nismo ispuštali iz vida", kazao je Petrić za službenu internetsku stranicu svog kluba.

"To što su moji pogoci presudili nije toliko važno, koliko je bitan uspjeh momčadi", nije se htio gurati dvostruki strijelac u prvi plan, pa je nastavio:

"Naša se taktika za ovaj dvoboj pokazala ispravnom. Disciplinirano smo igrali u obrani, te se brzo i precizno prebacivali u fazu napada. Ondje se netko morao iskazati, a danas sam to bio ja. Bilo je i malo sreće."

M.Š./Totalsport
Foto: Bild

Pročitajte više