Pjaca predstavljen u Firenci, dobio desetku: "Moram igrati, to je najvažnije"

Foto: Fiorentina

FIORENTINA je danas službeno predstavila Marka Pjacu kao novog igrača. Pjaca je stigao na posudbu iz Juventusa za 2 milijuna eura, a ako se pokaže u dobrom svjetlu, klub iz Firence ima pravo otkupa za 20 milijuna.

"Pregovori su trajali dugo, ali želio sam ovdje doći od početka i drago mi je što se realiziralo. Jedva čekam početi igrati. Dat ću sve od sebe i ostvariti dobre rezultate s klubom", rekao je bivši igrač Dinama koji je već bio na posudbi u Schalkeu, ali ozljede i konkurencija su limitirali njegovo vrijeme provedeno na terenu. 

Upitan je i o mogućem povratku u Juventus te igranju s Cristianom Ronaldom:

"Moram igrati, to je najvažnije za igrača. Razmišljao sam o Ronaldu, ali moram misliti o svojoj karijeri, a ne o njemu. Sada sam igrač Fiorentine i jedino razmišljam o sjajnoj sezoni. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje", rekao je Pjaca. 

Juventus je doveo Pjacu iz Dinama za 23 milijuna eura, sve više ga uvrštavao u prvu ekipu, ali puknuće prednjih križnih ligamenata u prijateljskoj utakmici protiv Estonije je usporilo njegov razvoj. I dalje ima samo 23 godine i dovoljno vremena postati veliki igrač. 

Pročitajte više