UFC

Po mnogima najbolji borac svih vremena zatražio borbu s Miočićem

Foto: Guliver Image/Getty Images

JON JONES, legendarni UFC-ov borac, tražio je borbu s aktualnim prvakom teške kategorije Stipom Miočićem.

Po mnogima najveći MMA borac svih vremena otkrio je da je bio spreman prebaciti se iz poluteške u tešku kategoriju, ali da je UFC imao druge planove. 

"Htio sam borbu sa Stipom Miočićem. Mislio sam da bi se to moglo realizirati, ali UFC se odlučio za trilogiju Miočića i Daniela Cormiera. Bio sam spreman otići u tešku kategoriju i potući se s velikim momcima", rekao je Jones koji u karijeri ima 25 pobjeda i jedan poraz.

"Nakon pobjede protiv Thiaga Santosa odlučio sam da želim otići u tešku kategoriju i u njoj zabavljati fanove ovog sporta. Uvijek sam se dobro hrvao s dečkima kao što su Andrej Arlovski, Alistair Overeem ili moj brat koji igra u NFL-u. Moja prednost u usporedbi s ostalim teškašima bi bila što sam pokretljiviji i raznovrsnijih pokreta. Nitko u toj diviziji ne radi kružne udarce nogom, leteća koljena i takve stvari poput mene."

Embed from Getty Images

Jones je nakon pobjede Miočića protiv Cormiera poručio da je Stipe najbolji teškaš svih vremena. S druge strane, prvi čovjek UFC-a Dana White već godinama Jonesa naziva najvećim u povijesti. Umjesto međusobnog okršaja, Miočić će se ponovno boriti s Cormierom, a Jonesa čeka neporaženi Dominick Reyes.

Pročitajte više