UFC

"Pobijedit ću Miočića, tipa za kojeg se vjerovalo da je najveći svih vremena"

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANIEL CORMIER uvjeren je da se protiv Stipe Miočića bori za status najboljeg teškaša svih vremena. Cormier je u srpnju prošle godine kao prvak poluteške kategorije pobijedio Miočića, najuspješnijeg teškaša svih vremena. 

Tada je nokautirao Miočića u prvoj rundi, a sada nije uvjeren kako to može ponoviti. 

"Znate da ne mogu biti bolji... Ne mogu do pobjede na bolji način nego prvi put. Neću nokautirati Stipu Miočića za četiri minute. On je dobar borac koji će napraviti potrebne promjene kako ne bi opet završio u nokautu, ali to ne znači da će pobijediti. Ja ću dobiti borbu i ponovno pobijediti tipa kojeg za kojeg se vjerovalo da je najbolji svih vremena", uvjeren je 40-godišnji Cormier kojem bi borba protiv Miočića mogla biti posljednja u karijeri.

Embed from Getty Images

"Što više napravim u ovoj kategoriji, to će moja ostavština biti veća. Jer ako dvaput pobijedim tipa koji slovi za najboljeg svih vremena, uz što sam neporažen u ovoj diviziji, i mene će morati uzeti u obzir za najboljeg teškaša svih vremena. Ja mislim da sam već sada dio tog razgovora, tako da ne vidim zašto se mene ne bi smatralo najboljim svih vremena."

Borba Cormiera i Miočića predvodi UFC 241 koji se 17. kolovoza održava u Anaheimu.

Pročitajte više