Pogledajte kako je Šibenik ušminkao svoj stadion za finale Kupa Hrvatske

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

KAKO je zbog koronavirusa HNS odlučio da se natjecanje u Drugoj ligi neće nastaviti, Šibenik je kao prvoplasirani u trenutku prekida automatski izborio povratak u društvo najboljih.

Šibenik će 1. kolovoza na svom Šubićevcu biti i domaćin finalu Kupa u kojem će igrati Rijeka i Lokomotiva, a da bi dobio domaćinstvo, klub je morao izvesti potrebne zahvate na stadionu.

Zahvati u unutrašnjosti uključili su postavljanje sjedalica kojima se širi kapacitet stadiona, mijenjanje ograde radi bolje preglednosti terena, obnovu rasvjetnih stupova te širenje svečane lože.

Funcuti su se pobrinuli da i vanjski dio stadiona dobije novi izgled, na čemu je navijačima zahvalio sportski direktor kluba Joso Bulat.

Radove na Šubićevcu financiraju Javna ustanova Športski objekti Šibenik, Grad Šibenik te Hrvatski nogometni savez uz potporu kluba. Poboljšavaju se uvjeti, odnosno komfor gledatelja, kako za finale Hrvatskog nogometnog Kupa tako i za prvoligaške utakmice koje nas čekaju. Vjerujem da će ulaganja u poboljšanja rezultirati i većim brojem gledatelja na našim utakmicama“, rekao je prije par dana Jure Zoričić, predsjednik Uprave HNK Šibenika, a njegove riječi prenosi Šibenik.in.

Pročitajte više