Portugalski listovi: Sreća da Benfica ne igra s Rijekom, Dinamo je lak zalogaj

UTAKMICI na Kantridi prisustvovali su reporteri portugalskih sportskih listova, koji su u svojim izvještajima naveli da će “Dinamo, momčad s golemim problemima u momčadi i nedefiniranim sastavom i sustavom, biti lak zalogaj za Benficu.” - prenose Sportske novosti.

Reporter A Bole u svom tekstu tvrdi kako je bolja vijest za Benficu da u četvrtak igra s Dinamom, a ne s Rijekom, te se osvrće na dosadašnje komentare o Dinamu koji su stizale u Portugal.

“Po onome što smo vidjeli u subotu, Dinamo ne spada u vrh hrvatskog nogometa i Benfica je apsolutni favorit. Moralo bi se dogoditi čudo da se ne pobijedi sumorna i raštimana momčad iz Zagreba” - prenose Sportske novosti dio teksta iz A Bole.

Autoru teksta nije jasno ni zašto je Dinamo u prvom poluvremenu igrao u formaciji 4-4-2 jer je “izgledalo kao da su prvi put u životu igrači stali u liniju”.

Igru Dinama na Kantridi komentirao je i pomoćni trener Benfice Magalhaes, koji kaže kako Benfica mora biti superiorna Dinamu. Magalhaes dodaje da je Benfica favorit i da u četvrtak očekuje sigurnu pobjedu.

List O Jogo svijetlim točkama u subotnjoj utakmici navodi igru u formaciji 3-5-2, te Eduarda da Silvu koji svojom klasom odskače od ostalih. Minusi Dinamovaca su loša tjelesna pripremljenost i potpuna neuigranost momčadi.

Pročitajte više