Poturak se malo zaletio, borba protiv Cro Copa miljama daleko!

DŽEVAD POTURAK, BiH borac, u jučerašnjem je intervjuu za Expressmag.ba ustvrdio kako je na korak do konačnog dogovora meča s Mirkom “Cro Copom” Filipovićem 24. lipnja iduće godine na sarajevskom Koševu.

Poturak se pozvao na Filipovićevog menadžera Orsata Zovka otkrivši kako njih dvojica svakodnevno komuniciraju i polako slažu kockice oko spektakla u Sarajevu na kojem će Cro Cop i Poturak biti glavne zvijezde.

BiH borac je i ustvrdio da će on biti i dio priredbe u zagrebačkoj Areni 10. ožujka “K-1 Final Fight” gdje će također nastupiti Cro Cop.

Tragom ove izjave kontaktirali smo Zovka koji se trenutačno nalazi u Londonu na službenom putu kako bi potvrdili ovu informaciju. Malo je reći kako je Cro Copov stari/novi menadžer (Zovko se brinuo za Filipovićevu karijeru u vrijeme dok je ovaj bio na vrhuncu K-1 scene u Japanu) iznenađen Poturkovom izjavom. Možda je čak bolje reći da je prilično rezigniran i razočaran načinom na koji je BiH borac istupio u medijima.

“Nažalost, informacija je netočna. Borba Cro Copa i Dževada Poturka je samo jedna od kombinacija koja je miljama daleko od realizacije. Žao mi je što neki borci nakon jednog telefonskog poziva sa mnom izletavaju u medije s ovakvim izjavama i tako si grade image i renome”, objašnjava ljuti Zovko i dodaje:

“Vjerojatno i sami možete zamisliti koliko je teško organizirati borbu zvijezde poput Mirka Filipovića na jednom nogometnom stadionu. Ponavljam, kao ideja, radi se o zanimljivom projektu, no šanse da se tako nešto ostvari su u promilima. Zar ne mislite da sam uspio posložiti kockice, kako kaže Dževad, da bih prvo informaciju pustio na vlastitom kanalu Fight Channelu i vlastitom portalu Fight Siteu, nego bi se ona pojavila u nekom BiH mediju.”

Poturak je u intervjuu izjavio i da će nastupiti na K-1 Final Fight priredbi u Zagrebačkoj Areni 10. ožujka koju će organizirati Fight Channel, odnosno Orsat Zovko. No, on demantira kako će Cro Copu protivnik biti Errol Zimmerman, a da će se Poturak boriti protiv LeBannera.

“Ne znam uopće kako to komentirati. Radi se o još jednoj neprovjerenoj pretpostavki. To su velika imena svjetske K-1 scene i daleko od toga da oni nisu dobrodošli na K-1 Final Fight. No, s njima ništa nije dogovoreno i ime konačnog Cro Copovog protivnika se još uvijek ne zna. Ista stvar je i s Poturkom, njegovim eventualnim nastupom i njegovim eventualnim protivnikom. Čim budemo imali konkretne podatke, sazvat ćemo press konferenciju i sve javno iznijeti. Tako se to radi u ovom poslu”, zaključuje Zovko.

Suma sumarum…Cro Cop će nastupiti u zagrebačkoj Areni 10. ožujka na K-1 Final Fight priredbi u organizaciji Fight Channela. Protivnik mu je još uvijek nepoznat, no radit će se o eminentnom imenu svjetske K-1 scene. Borba protiv Dževada Poturka na Koševu je ipak samo ideja koja je miljama daleko od realizacije.

Pročitajte više