POUZDAN IZVOR TVRDI Mamić ga je oteo Hajduku, a danas ga prodaje za 15 milijuna eura

Foto: Pixsell (Igor Šoban)

NAKON Ante Ćorića kojem se predviđa skorašnji odlazak u Romu za 12 milijuna eura, svježe informacije tvrde kako bi Dinamo Zagreb uskoro mogao napustiti i Nikola Moro.
 
Povjerljivi transferni znalac Gianluca Di Marzio na svojem je blogu potvrdio kako je Dinamo Zagreb uspostavio kontakt sa Šahtarom te kako pregovara oko prodaje Nikole More, čiji tekući ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine. Pregovorna je faza očigledno uznapredovala jer je u razgovore, navodno, uključen i menadžer darovitog veznjaka.
Gianluca Di Marzio tvrdi kako bi Šahtar u slučaju kupnje na Dinamov bankovni račun mogao položiti 15 milijuna eura. Prema Transfermarktu, Nikola Moro vrijedan je jedan i pol milijuna eura.
 
Rođeni Splićanin, Nikola Moro u Dinamo Zagreb pristigao je 2009. godine. Za seniorski sastav zagrebačkog kluba debitirao je 14. svibnja 2016. godine protiv Lokomotive. Do današnjeg dana arhivirao je 42 službena nastupa. Nastupao je za sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije. Pretežito se vodi kao defenzivni veznjak, premda se nerijetko koristi i na poziciji ofenzivnog veznjaka. 
 

Pročitajte više