Predsjednik UFC-a ljutit na Miočića: "Ne znam zašto to govori"

Screenshot (UFC)

DANA WHITE odgovorio je Stipi Miočiću koji mjesecima ponavlja kako ga UFC ne respektira onoliko koliko on smatra da bi trebao.

Miočić je bio najuspješniji UFC-ov teškaški prvak, a onda je doživio poraz od Daniela Cormiera te po svemu sudeći neće dobiti priliku za revanš.

"Ne znam zašto to govori i zašto se tako osjeća, ali nema govora da Stipu ne respektiramo. Izuzetno veliki respekt imamo prema njemu", rekao je predsjednik UFC-a.

"Mislim da znam gdje je problem. Stipe smatra da mu je trebalo previše vremena da bi dobio priliku boriti se za titulu. Onda ju je dobio, ali od tada se konstantno ponaša kao da ne pokazujemo dovoljno respekta prema njemu, konstantno je ljutit kada je netko od nas u blizini. Istina je zapravo potpuno drugačija, niti blizu tome."

Problem je nastao kada se Miočić nakon gubitka pojasa nije imao priliku obratiti jer je u kavez upao Brock Lesnar.

"Vidjeli ste kako smo postavili priču da se Cormier bori protiv Brocka Lesnara. No to isto bi bilo sa Stipom da je on pobijedio u borbi. Nema nikakvog manjka respekta prema njemu, to je bilo nešto što se dogovorilo i pripremilo već prije borbe i bilo bi isto da je bilo koji pobijedio."

Navodno je UFC Stipi ponudio borbu Curtisa Blaydesa.

Pročitajte više