Prosinečki nakon kiksa Partizana odmahuje rukom na Ćirine kritike: S njim se već 20 godina borim

NAKON što je Vojvodina slavila u gostima kod vodećeg Partizana proteklog vikenda, Crvena zvezda Roberta Prosinečkog izjednačila se na vrhu poretka Jelen Super lige. Robi je zadovoljan raspletom, ali ističe kako se cjelokupna situacija nije promijenila te kako Zvezda mora slavili u "večitom derbiju" ukoliko želi do naslova prvaka.

"Pobjeda Vojvodine ništa ne mijenja, osim što su sada i Novosađani u igri za naslov prvaka. Ako želimo biti prvaci moramo pobijediti u derbiju. Gledamo uglavnom samo sebe, našu igru i trudimo se pobjeđivati", rekao je Prosinečki koji je gledao susret prvoplasirane i trećeplasirane momčadi Srbije. 

"Novosađani su potvrdili da su prava ekipa, dobro igraju, disciplinirani su, imaju kompaktnu obranu i nekoliko brzih igrača. U prvom poluvremenu su bili bolji, u drugom je kvalitetniji bio Partizan, a gosti su dali gol, mada je remi bio najrealniji ishod. Tko pobjedi Partizan u Humskoj, svakako je ozbiljna momčad. Nema sumnje da će utrka za naslov prvaka sada biti još zanimljivija. Sigurno da svlačionica Partizana prolazi kroz male turbulencije, ipak su prokockali ukupno pet bodova prednosti, međutim oni su i dalje prvi i dalje imaju prednost, iako smo bodovno izjednačeni, i znaju da će derbi odlučiti. Imaju dovoljno iskustva u takvim situacijama", istaknuo je trener Zvezde.

Na koncu Prosinečki je odgovorio na medijski istup Ćire Blaževića, koji je prije nekoliko dana ustvrdio kako Robi neće uspjeti u Zvezdi jer se još nije razvio kao trener te da to što je bio veliki igrač ne znači da će biti i veliki trener: "Ne želim to komentirati. Već 20 godina se borim s njim i mogu mu samo poručiti da me ostavi na miru".

Pročitajte više