HRVATSKI NOGOMETAŠI

Prosinečki otkrio što bi s Perišićem, za Brozovića je imao posebno lijepe riječi

Foto: Profimedia

ROBERT PROSINEČKI dao je intervju portalu Tuttomercatoweb, za koji je govorio o hrvatskim nogometašima u Interovoj momčadi. Dotaknuo se legendarni hrvatski reprezentativac, kojeg portal predstavlja kao zvijezdu uklesanu na Olimpu balkanskog nogometa, i Edina Džeke, za kojeg je imao samo riječi hvale.

"On je sjajan igrač. Inter nije isti s njim ili bez njega. Igrač je koji radi razliku, odigrao je sjajnu sezonu i referentna je točka reprezentacije. Inter je napravio sjajan potez kad mu je produžio ugovor. Njegovo zadržavanje bilo je dobar potez, bilo bi pogrešno i nevjerojatno izgubiti takvog igrača", rekao je Prosinečki u uvodu razgovora na pitanje o Marcelu Brozoviću.

Što će biti s Ivanom Perišićem i ostaje li on u Interu, i dalje je nepoznato. Prosinečkom nije jasno zašto je to tako: "Inter bi trebao odmah produžiti ugovor Perišiću. Meni se on kao igrač sviđa, konstantno raste. Jak je na lijevoj strani, puno je toga napravio u ovoj sezoni, a u posljednjim utakmicama još i povisio razinu igre. S njim treba odmah produžiti ugovor."

"Edin Džeko je poput dobrog vina, unatoč godinama i dalje radi razliku na terenu. Uvijek igra dobro, a golovi to potvrđuju. Rekli su da je gotov, da je na izmaku, u fazi jenjavanja. A umjesto toga...", dodao je o igraču kojeg je vodio kao izbornik Bosne i Hercegovine.

Pročitajte više